Sobe 2019-02-22T15:07:20+02:00

Soba 1 – Jezero

Cena nočitve: od 90 Euro/noč (Morebitni popust upoštevan ob rezervaciji.)

V ceno je vključen ddv, zajtrk, popoldanski čaj, 1 ura savne/dan

Udobna dvoposteljna soba za eno ali dve osebi nudi več čudovitih pogledov na okolico in Julijske Alpe. Iz sobe se vidi zadnji konec doline, kjer se nahaja Bohinjsko jezero, katerega obisk in ogled priporočamo vsem našim gostom. Soba je opremljena z ročno izdelanim pohištvom iz kvalitetnega lesa naših domačih gozdov. Kopalnica je opremljena s prho in fosiliziranim lesenim umivalnikom. Soba ima dostop do balkona z mizo in stoli, kjer se lahko sprostite ob jutranji kavi ali s popoldanskim kozarcem vina, medtem ko uživate ob čudovitih sončnih zahodih …

Soba 2 – Miklavž

Cena nočitve: od 90 Euro/noč (Morebitni popust upoštevan ob rezervaciji.)

V ceno je vključen ddv, zajtrk, popoldanski čaj, 1 ura savne/dan

Tople modre barve krasijo to eno- ali dvoposteljno sobo in kopalnico. Izpod prhe se vam pogled razprostira naravnost na očaka Triglav, najvišjo goro Julijcev. Prav tako lahko ob pogledu nanj, tudi v sončnem zahodu, uživate ter pustite času čas na balkonu, ki se razprostira čez celotno prvo nadstropje vile. Pozimi pa lahko posedite v skupnem prostoru ob peči v pritličju ali enostavno preživite čas ob knjigi oziroma dobrem filmu v sobi.

Soba 3 – Črna prst

Cena nočitve: od 102 Euro/noč (Morebitni popust upoštevan ob rezervaciji.)

V ceno je vključen DDV, zajtrk, popoldanski čaj, 1 ura savne/dan

Črna prst je ime mogočna gore, ki se vzpenja prav na strani te sobe in jo lahko opazujemo z balkona ali skozi okna. Hkrati pa je ime te prostorne, zračne in svetle sobe, največje v prvem nadstropju. Kanček posebnosti ji doda velik zaseben balkon, kjer lahko posedate ob mizici ali pa se sproščate na ležalniku.
Barve gora, vrta, reke se preslikajo znotraj zidov in vas v nežnem zelenem odtenku pomirjajo ter sproščajo, tudi, ko se tega ne zavedate.

Soba 4 – Bohinjka

Cena nočitve: od 90 Euro/noč (Morebitni popust upoštevan ob rezervaciji.)

V ceno je vključen ddv, zajtrk, popoldanski čaj, 1 ura savne/dan

Zgornje nadstropje je dom dveh izjemnih sob. Prva je poimenovana Bohinjka, kajti pogled vam bo uhajal na reko ob vili, ki je večinoma prijazna, mirna in spokojna, spet drugič pa se spremeni v podivjan hudournik, ki neizprosno butne v Savo Bohinjko nižje po toku. Avtentičnost in pridih Gorenjske daje visok odprt strop s tramovi, ki so del hiše že od vsega začetka. Primerna je za užitke ene ali dveh oseb.

Soba 5 – Triglav

Cena nočitve: od 120 Euro/noč (Morebitni popust upoštevan ob rezervaciji.)

V ceno je vključen ddv, zajtrk, popoldanski čaj, 1 ura savne/dan

Soba, za katero mirno rečemo, da je “kraljica” hiše. Prav zato nosi ime našega najmogočnejšega, najvišjega in strahospoštovanja vrednega očaka Triglav. Vaš pogled se lahko sprehaja po Julijcih na eni strani Voglu na drugi. Vmes pa dolina, katera se zaključi z največjim in najglobljim ledeniškim jezerom pri nas – Bohinjskim jezerom.
Prostornost in svetloba sta v tej sobi izredna. Spoštovanje dediščine pričajo razkriti tramovi in restavrirano pohištvo. Pridih luksuza pa ji daje mogočna postelja, velika banja v sobi, komfortna kopalnica ter zofa, na kateri lahko počivate ali pa je namenjena spanju, saj ta soba lahko sprejme od ene pa vse do 4 oseb. Odvisno kako visok komfort si želite privoščiti.